Usein kysytyt kysymykset

 

1. Kenelle myytte vaatteita ja asusteita?

Myymme t-paitoja, huppareita ja kasseja yrityksille, yhdistyksille, nettikauppiaille, tekstiilipainoille ja jälleenmyyjille. Meillä ei ole kuluttajakauppaa. Harjoitamme ainoastaan B2B (business-to-business) -kauppaa. Pyydä tarjous tuotesivuilla olevan lomakkeen kautta. Jos olet tekstiilialan ammattilainen ja jälleenmyyjä, niin katso Jälleenmyyjille-sivu.
Kysy lisää belik@belik.fi Leo 040 960 7191

2. Mitä tuotteet maksavat?

Teemme mielellämme tarjouksen tarjouspyynnön mukaisesti.
Meillä on erikseen hinnastot ammattimaisesti toimiville tekstiilipainoille, nettikauppiaille ja jälleenmyyjille
. Soita reippaasti 040 960 7191 tai laita meiliä belik(at)belik.fi Voit myös lähettää viestiä https://www.belik.fi/yhteydenottopyynto

3. Haluan jälleenmyyjäksi ja jälleenmyyjähinnaston. Mitkä ovat ehdot?

Päätoimintasi tai merkittävänä osana liiketoimintaasi on t-paitojen, huppareitten tai kassien myynti kuluttajille tai yrityksille. Katso Jälleenmyyjille-sivu.

4. Mikä on minimitilaus?

Minimimäärää ei ole. Voit tilata sampleja jos haluat. Samplet ovat kuitenkin näytteitä varsinaisia tilauksia varten.

5. Kuinka teen tilauksen?

Otamme tilaukset vastaan vain meilitse. Vältämme tällä tavoin mahdolliset virheet. Toki palvelemme mielellään puhelimitse ja annamme tietoa varastosaldoista. Voit kysyä mitä vaan t-paidoista, huppareista ja kasseista. Lähetä lista tuotteista sisältäen tuotenumeron, värin, koon ja kappalemäärän. Käytä samoja värinimiä kuin tuoteluettelossa. Jos jotain jää epäselväksi, niin otamme yhteyttä. Otamme myös yhteyttä, jos tuote on loppu varastosta. Saat tilausvahvistuksen, kun olemme kirjanneet tilauksesi. .

6. Tuleeko jälkitoimituksesta rahti- ja laskutuskuluja?

Tuotteet toimitetaan varastosaatavuuden mukaisesti. Asiakkaan pyynnöstä toimitettavat "jälkitoimitukset" käsitellään yksittäisinä ennakkotilauksina rahti- ja toimituskuluineen. Eli toimitamme vain varastosaatavuuden mukaisesti tai ennakkotilauksina.

7. Haluan nähdä tuotteen ensin. Miten pääsen hypistelemään niitä?

Voit tilata näytteitä edullisesti hinnastossa olevalla yksittäishinnalla tai tule käymään showroomissa. Saat näytteet 1-2 päivässä max kolme tuotetta. Veloitamme UPS Express -lähetyksen sekä laskutuskulun yht. 19,- + alv.

8. Onko teillä Suomessa varasto? Mistä tuotteet tulevat?

Kaikki tilaukset (myös näytteet) tulevat kustannustehokkasti suoraan päävarastoista, Berliinistä tai Bedfordista. Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme, jossa voitte tutustua tuotteisiin. Katso https://www.belik.fi/yhteystiedot/

9. Mikä on toimitusaika?

Varastotuotteiden toimitusaika on 5-7 päivää. Näytetilauksien (max 3 tuotetta) toimitusaika on 1-2 päivää.

10. Millä kuljetustavoilla toimitatte?

Kaikki toimitukset toimitetaan UPS-kuljetuksina. Standard tai UPS Express Saver -toimituksina.

11. Mitä rahti maksaa?

Rahti + laskutusveloitus on aina yht 19,- + alv riippumatta tilausmäärästä.

12. Suunnittelin itse vaatteen. Saanko sen tilaustyönä?

Kyllä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Katso lisää https://www.belik.fi/tekstiilit-tilaustyona.

13. Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Toimitettuja tuotteita ei voi palauttaa. Jos lähetyksessä on virhe, niin ilmoita seitsemän päivän kuluessa virhetoimituksesta. Emme ota vastaan sen jälkeen tehtyjä reklamaatioita.