faq.jpg

Usein esitetyt kysymykset

FAQ

 

1. Kenelle myytte tekstiileitä?

Myymme t-paitoja, huppareita ja kasseja yrityksille, jälleenmyyjille, kauppiaille, nettikauppiaille, tekstiilipainajille ja brändääjille. Meillä ei ole kuluttajakauppaa. Harjoitamme ainoastaan B2B (business-to-business) -kauppaa.

2. Mitä tekstiilit maksavat?

Meillä on hinnasto, jonka lähetämme pyydettäessä. Teemme mielellämme myös tarjouksen. Voit ottaa yhteyttä helposti meilitse belik(at)belik.fi tai lähetä tietosi https://www.belik.fi/tarjouspyynto

3. Mikä on minimitilaus?

Minimimäärää ei ole. Huomioi rahti + laskutus 19,- + alv riippumatta tilausmäärästä.

4. Kuinka teen tilauksen?

Otamme tilaukset vastaan vain meilitse. Vältämme tällä tavoin mahdolliset virheet. Lähetä lista tuotteista sisältäen tuotenumeron, värin, koon ja kappalemäärän. Käytä samoja värinimiä kuin tuoteluettelossa. Jos jotain jää epäselväksi, niin otamme yhteyttä. Otamme myös yhteyttä, jos tuote on loppu varastosta. Saat tilausvahvistuksen, kun olemme kirjanneet tilauksesi. Toimitamme vain tiliasiakkaille. Jos yritykselläsi ei ole vielä tiliä, niin tilinavausta varten tarvitsemme yrityksesi tiedot. Tiedot voi ilmoittaa esim lomakkeella belik.fi/asiakastiedot

5. Tuleeko jälkitoimituksesta rahti- ja laskutuskuluja?

Tuotteet toimitetaan varastosaatavuuden mukaisesti. Asiakkaan pyynnöstä toimitettavat "jälkitoimitukset" käsitellään yksittäisinä ennakkotilauksina rahti- ja toimituskuluineen. Eli toimitamme vain varastosaatavuuden mukaisesti tai ennakkotilauksina.

6. Haluan nähdä tuotteen ensin. Voinko tehdä näytetilauksen?

Voit tilata näytteitä edullisesti hinnastossa olevalla yksittäishinnalla. Saat näytteet 1-2 päivässä max kolme tuotetta. Veloitamme UPS Express -lähetyksen sekä laskutuskulun yht. 19,- + alv.

7. Onko teillä Suomessa varasto? Mistä tuotteet tulevat?

Kaikki tilaukset (myös näytteet) tulevat kustannustehokkasti suoraan Berliinin tai Bedfordin varastosta. Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme, jossa voitte tutustua tuotteisiin. Katso https://www.belik.fi/yhteystiedot/

8. Mikä on toimitusaika?

Varastotuotteiden toimitusaika on 5-7 päivää. Näytetilauksien (max 3 tuotetta) toimitusaika on 1-2 päivää. Painettujen tuotteiden toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.

9. Millä kuljetustavoilla toimitatte?

Kaikki toimitukset toimitetaan UPS Standard tai UPS Express Saver -toimituksina. Painetut tekstiilit toimitetaan Matkahuolto-perille-toimituksena.

10. Mitä rahti maksaa?

Rahti + laskutusveloitus on aina yht 19,- + alv riippumatta tilausmäärästä.

11. Suunnittelin itse tekstiilin. Saanko sen tilaustyönä?

Kyllä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Voit katsoa lisätietoja https://www.belik.fi/tekstiilit-tilaustyona/

12. Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Toimitettuja tuotteita ei voi palauttaa. Jos lähetyksessä on virhe, niin ilmoita seitsemän päivän kuluessa virhetoimituksesta. Emme ota vastaan sen jälkeen tehtyjä reklamaatioita.

13. Haluan tekstiilit painettuna. Mikä on minimimäärä?

Minimimäärä on 100 kpl per painoaihe. (samaa kokoa ja sijoitusta tekstiilissä).

14. Mitä painatus maksaa?

Painatukset hinnoitellaan tarjouspyynnön mukaisesti.

15. Mikä on painettujen tekstiileiden toimitusaika?

Painettujen tekstiileiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

16. Missä tekstiilit painetaan?

Tekstiilit painetaan Suomessa. Tilaustyönä tehtyjen tekstiileiden (mittatilaus) painatus tehdään Turkissa.