me-olemme-belik.jpg

Me olemme Belik

Meille on tärkeää laatu ja trendi. Ekologisuus ja reilu tuotanto ovat itsestäänselvyyksiä.

Belik Oy myy ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla valmistettuja vaatteita. Tuotteitamme ovat huippulaatuiset t-paidat, hupparit, kassit ja lastenvaatteet.

– Vaatteemme ovat ainutlaatuisia, koska ne ovat samanaikaisesti korkealaatuisia, muodikkaita, ekologisia ja reilun tuotannon periaatteiden mukaisia, Belikin perustaja ja toimitusjohtaja Leo Belik sanoo.

Keskeistä on ympäristöystävällisyys

Suurin osa Belikin paidoista, huppareista ja kasseista valmistetaan ympäristöystävällisesti. Sekä tuotantotapa että kaupankäynti on reilua.

Valmistajan toimintaa valvovat useat eri sertifiointiorganisaatiot ja säätiöt, muun muassa Fair Wear Foundation ja Global Organic Textile Standard. Kansainvälisten sertifikaattijärjestelmien avulla Belik varmistaa, että tekstiilit on tuotettu eettisesti ja luonnonmukaisesti.

– Tiedämme, miten koko tuotantoprosessi toimii orgaanisen puuvillan, eli luomupuuvillan, viljelystä valmiin tuotteen toimittamiseen. Olemme ylpeitä, että saamme edistää laadukasta ja ekologista tuotanto- ja kulutustapaa.

Tarjoamme parasta painatuspalvelua

Hyvä tekstiili tarvitsee hyvän printin. Haluathan laadukkaan kokonaisuuden, josta muodostuu suosikkituote? Tekstiilin ja aiheen lisäksi tarvitset osaavan painajan, jotta lopputulos olisi kiitettävä. Me olemme ammattitaitoisia printtimaakareita yli 30 vuoden kokemuksella. Takanamme on tuhansia printtiaiheita ja miljoonia painatuksia. Ammattitaitomme on käytettävissä kaikille asiakkaillemme. Kysy rohkeasti mitä vaan.

Anton Belik
anton@belik.fi
044 320 3906

Leo Belik
leo@belik.fi
040 960 7191