me-olemme-belik.jpg

Me olemme Belik

Meille on tärkeää laatu ja trendi. Ekologisuus ja reilu tuotanto ovat itsestäänselvyyksiä.

Belik Oy maahantuo ja edustaa ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla valmistettuja vaatteita Suomessa. Tuotteitamme ovat huippulaatuiset t-paidat, hupparit, kassit ja lastenvaatteet.

– Vaatteemme ovat ainutlaatuisia, koska ne ovat samanaikaisesti korkealaatuisia, muodikkaita, ekologisia ja reilun tuotannon periaatteiden mukaisia, Belikin perustaja ja toimitusjohtaja Leo Belik sanoo.

Keskeistä on ympäristöystävällisyys

Suurin osa Belikin paidoista, huppareista ja kasseista valmistetaan ympäristöystävällisesti. Sekä tuotantotapa että kaupankäynti on reilua.

Valmistajan toimintaa valvovat useat eri sertifiointiorganisaatiot ja säätiöt, muun muassa Fair Wear Foundation ja Global Organic Textile Standard. Kansainvälisten sertifiointijärjestelmien avulla Belik varmistaa, että vaatteet tuotettu eettisesti ja luonnonmukaisesti.

– Tiedämme, miten koko tuotantoprosessi toimii orgaanisen puuvillan, eli luomupuuvillan, viljelystä valmiin tuotteen toimittamiseen. Olemme ylpeitä, että saamme edistää laadukasta ja ekologista tuotanto- ja kulutustapaa.

 

Anton Belik
anton(at)belik.fi
044 320 3906

Leo Belik
leo(at)belik.fi
040 960 7191

 

Tyyli ja asenne

Belikin tuotteissa kiteytyvät tyyli ja asenne. Kaikki tuotteet ovat korkeatasoista laatua ja valmistettu kestävän periaatteen mukaan. Suurin osa tekstiileistä on luomupuuvillaa.

– Valitse brändillesi ja viestillesi paras t-paita, huppari tai kassi, jossa on oikea asenne, mainitsee Anton Belik

Palvelumme on selkeä: saat tyylikkäät t-paidat, hupparit ja kassit tukkumyyntinä tukkuhintaan. Voit myös tehdä tuotteistamme oman tuotteen.
 

T-paita on vaatekaapin peruspilari

Muistatko vielä juuri sen t-paitasi, jonka toivoit kestävän ikuisesti? Ihailitko kaverin bändipaitaa? Me Belikissä muistamme ja ihailemme. Leo Belikillä on yli 30 vuoden kokemus paitabisneksestä. Hänet muistetaan lempinimestä t-paitakeisari.

– Minulle olisi riittänyt t-paitamaakari, mutta asiakkaani olivat sitä mieltä, että t-paitakeisarihan sinä olet, naureskelee Leo Belik.

Leo Belik aloitti vaatealalla jo 1970-luvulla, ja Belik Oy:n tekstiilipaino perustettiin Helsinkiin vuonna 1988. Tekstiilipaino jatkoi myöhemmin toimintaansa Tervakoskella. Tänä päivänä Belik Oy on kauppahuone/tukkuliike ja perheyritys, jossa Leo Belikin kanssa työskentelee hänen poikansa Anton Belik.

– T-paita on vaatekaapin peruspilari. Niitä pitää olla vino pino joka lähtöön fiiliksen mukaan, kertoo Anton Belik.