Miksi Continental?

Kun tarvitset korkealaatuisia t-paitoja ja huppareita, jotka ovat eettisesti valmistettuja. Kun tarvitset tuotteita, jotka voit brändätä omalle tuotemerkille. Continental® on laadukkain tuotevalikoima.

Continental® on ensimmäinen painamattomien tuotteiden vaatemerkki Euroopassa, jonka valikoima sisältää muodikkaita vaatteita. Tuotteet on suunniteltu erityisesti Music Merchandise ja jälleenmyynti -markkinoille. Vuoteen 2000 asti markkinoilla oli pääasiallisesti bulkki-t-paitoja. Valikoima oli suppea ja pääosin sekin oli vain miehille. Continental Clothing Company Ltd toi markkinoille jotain uutta. Yritys on pysynyt edelläkävijänä vuodesta toiseen.

Continental® -vaatteissa on huomioitu myös oman brändin suunnittelijat. Tuote on ns. Label Free –vaate, joten sen voi merkata esim omalla niskalapulla omaksi brändiksi. Helmassa, paidan sisäpuolella, on pesuohje- ja materiaalitiedot -lappu, jossa Fair Wear ja Continental-merkinnät. Nämä kertovat vastuullisuudesta. Huomioi, että Continental® ei ole kuluttajabrändi.

Laatu on erittäin korkeaa. T-paitojen värit ovat voimakkaat ja Black on todellakin musta. Tee vertaus yleisillä markkinoilla oleviin halpoihin mustiin promo-paitoihin. T-paitojen pääntiet on tehty huolellisesti, eivätkä ne tunnu ahdistavilta. Toisaalta ne eivät myöskään repsahda. Kaikkien Continental® vaatteiden resorit ovat laadukkaita. Havaitset, että tarjoamme jotain muuta kuin tavanomaista. Me emme tarjoa asiakkaille ns. halpispaitoja, jotka jäävät kaappeihin ja sieltä jätteenkeräilyyn.

Hupparit ovat niin korkeatasoisia, että voit pitää niitä vuosia. Ne eivät nyppyynny ja resorit pitävät kutinsa. Vetoketjut ovat myös laadukkaita. Suurin osa huppareista on ns. heavyluokan neulosta 320g/m². Continental® Hoodie on todennäköisesti paras merkkaamaton huppari, mitä löydät tukkumyynnissä.

Olemme edustaneet ja myyneet Continental Clothing Company Ltd:n vaatteita lähes 20 vuotta Suomessa ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

Continental® on todennäköisesti paras t-paita ja huppari -tekstiili, mitä löydät tukkumyynnissä.
— Leo Belik