Miksi EarthPositive?

Kun tarvitset laadukkaita t-paitoja, huppareita ja kasseja, jotka ovat 100% luomupuuvillaa ja joilla on tutkitusti 90% tavanomaista vastaavaa pienempi hiilijalanjälki.

Continental Clothing Company, tutki pitkään mahdollisuuksia ja menetelmiä ekologisimman puuvillatekstiilin valmistukseen. Erityisiä haasteita tuli vastaan kun jokaisen prosessin piti ylittää standardit sekä tavoitteena oli valmistaa tekstiili, jonka hiilijalanjälki oli poikkeuksellisen alhainen. Nämä haasteet ratkaistiin ahkeralla työllä ja lopputuloksena syntyi EarthPositive-tekstiili. Continental Clothing Company Ltd toi markkinoille 2009 jotain uutta. Yritys on pysynyt tässäkin edelläkävijänä vuodesta toiseen.

EarthPositive® vaatteissa on huomioitu myös oman brändin suunnittelijat. Osa tuotteista on ns. Label Free, joten sen voi merkata esim omalla niskalapulla tai painamalla omaksi brändiksi. Helmassa, paidan sisäpuolella, on pesuohje- ja materiaalitiedot -lappu, jossa Fair Wear ja EarthPositive ja Carbon Footprint -merkinnät. Huomioi, että EarthPositive® ei ole kuluttajabrändi. Pidämme sitä enemmänkin “sertifikaattina” kertomassa todistetusti vastuullisuudesta.

Laatu on erittäin korkeaa. T-paitojen värit ovat voimakkaat ja raikkaat. Tee vertaus yleisillä markkinoilla oleviin halpoihin promo-paitoihin. T-paitojen pääntiet on tehty huolellisesti, eivätkä ne tunnu ahdistavilta. Toisaalta ne eivät myöskään repsahda. Kaikkien EarthPositive® vaattteet ovat laadukkaita. Olemme edustaneet ja myyneet Continental Clothing Company Ltd:n vaatteita lähes 20 vuotta Suomessa ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

Havaitset, että tarjoamme jotain muuta kuin tavanomaista. Me emme tarjoa asiakkaille ns. halpispaitoja, jotka jäävät kaappeihin ja sieltä jätteenkeräilyyn. Osta harvoin, mutta laadukasta ja alkuperäisyydeltään eettistä. Tällä tavoin teet ympäristöteon!
— Leo Belik