Miksi Salvage® Recycle?

Kun tarvitset laadukkaita t-paitoja, huppareita ja kasseja, jotka ovat kierrätysmateriaalista valmistettuja ja joiden alkuperäinen materiaali on luomupuuvillaa.

Ostamalla tavanomaisen sijaan Salvage -vaatteita säästät runsaasti vettä, hiilijalanjälkeä, työntekijöiden olosuhteita sekä viljelijöitä. Kierrätyksen lisäksi tarjoat ympäristölle kaiken luomupuuvillan edut.

Continental Clothing Company:n Salvage Recyle -vaatteet on valmistettu luomupuuvillan leikkuujätteestä. Eli alkuperäinen materiaali on myös ekologista ja eettistä. Luomupuuvillatuotteen leikkuujäte muutetaan käyttökelpoiseksi materiaaliksi, joka silputaan pehmeäksi luomupuuvillakuiduksi. Joukkoon sekoitetaan kierrätysmuovipulloista syntyneet polyesterikuidut. Tästä yhdistelmästä kehrätään ohut ja kestävä lanka. Uusi ekologisesti tuotettu ja eettisesti valmistettu materiaali on 60% luomupuuvillaa ja 40% polyesteriä.

Kaikille Salvage-tekstiileille on myönnetty Global Recycle Standard -sertifikaatti.

Olemme edustaneet ja myyneet Continental Clothing Company Ltd:n vaatteita lähes 20 vuotta Suomessa ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

 
Valmistaessaan Salvage Recycle -vaatteen, Continental Clothing Company on pitänyt huolta, että eettisyys alkaa raaka-aineesta.
— Leo Belik